Työmatkustus

HOTEL BONUS CLUB – TYÖMATKUSTAJAN PARAS KORTTI

Oma koti kullan kallis, mutta kun työsi puolesta joudut matkustamaan ja yöpymään, ei ole yhdentekevää missä ja miten asut. Asetu taloksi Cumulus City & Resort -hotelliin, syö hyvin sekä sauno ja kylpylähotelleissa pääset rentoutumaan myös allasosastolle. Hyvin nukutun yön jälkeen teet taas täysipainoisen päivän.

Hotel Bonus Club on palkitseva klubi työssään paljon matkustavalle. Jäsenkortti oikeuttaa mittaviin etuihin yöpymisten yhteydessä Cumulus City & Resort -hotelleissa, Suomen Holiday Inn -hotelleissa sekä Hotelli Seurahuoneella Helsingissä. HBC-PINS-kortilla saa yöpymisen yhteydessä arvosetelin, jonka voi käyttää 12 kuukauden aikana mm. ruoan ja juomien maksamiseen klubihotelleissa. Lisäksi kortilla voi kerryttää sekä Klubibonusta että PINS-etuohjelman pinssejä.

Lue lisää ja liity jäseneksi osoitteessa www.hotelbonusclub.com.

YRITYSMYYNTI JA SOPIMUKSET

Yritysmyyntimme palvelee majoitus- ja ravintolasopimuksiin liittyvissä asioissa arkisin klo 8.00–16.00 puhelimitse 075 328 5841 (8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min) tai sähköpostilla b2bsales@restelhotels.fi

KOKOUSTILAT CUMULUS CITY & RESORT -HOTELLEISSA

Lähes kaikista Cumulus City & Resort -hotelleista löytyy niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin sopivia tiloja, joissa on toimivat ja ajanmukaiset kokousvälineet. Tehokasta kokoustamista helpottaa myös nopea 1 gigan netti. Hotelleissamme kohtaat aina luontevan ja mutkattoman tunnelman ja palvelun. 

Tutustu tarkemmin kokoustiloihimme tästä »