Tietoa meistä

Cumulus City & Resort 

Kotimainen Cumulus City & Resort -ketju koostuu 25 Cumulus City -hotellista kaupunkien keskustoissa ja 11 yksilöllisestä Cumulus Resort -lomakohteesta ympäri Suomen. Hotelliketju tarjoaa valikoiman erilaisia hotelleja kaikkiin tarpeisiin kuten kaupunki- tai kylpylälomalle, rentoutumiseen, liikematkustamiseen ja tilaisuuksien järjestämiseen. 

Cumulus City & Resort -hotellit kuuluvat Restel Hotellit Oy:n hotelleihin. Restel Hotellien muita hotelleja ovat kotimainen Hotelli Seurahuone Helsinki sekä kansainväliset Hotel Indigo Helsinki - Boulevard, Crowne Plaza Helsinki ja Holiday Inn -hotellit.

vastuullisuus ja ympäristö

Restel Hotellien kaikessa yritystoiminnassa toteutetaan yhteiskuntavastuullisuuden periaatteita. Vastuullisuus näkyy jokapäiväisessä työssämme lakien, säädösten, määräysten ja hyvän hallintotavan noudattamisena sekä vastuuna taloudesta, ihmisistä ja ympäristöstä. 

Odotamme ympäristön huomioimista ja vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltamme. Alihankkijoita valitessamme selvitämme heidän vastuullisuuskäytäntöjään. Käyttämiemme raaka-aineiden turvallisuus sekä alkuperä- ja jäljitettävyystiedot ovat meille erittäin tärkeitä. Teemme jatkuvaa kehitystyötä tavarantoimittajiemme kanssa mm. uusien, pakkausmateriaaleja vähentävien pakkaus- ja toimitustapojen parissa.

Mediapankki

Cumulus City & Resort -hotellien kuvat ja logot löytyvät kuvapankista. Sieltä saat käyttöösi korkearesoluutiokuvia esimerkiksi painotuotteisiin.

Siirry mediapankkiin tästä »

Klikkaa "New User" luodaksesi tunnukset mediapankissa.