Tietoa meistä

Cumulus City & Resort 

Kotimainen Cumulus City & Resort -ketju koostuu 25 Cumulus City -hotellista kaupunkien keskustoissa ja 11 yksilöllisestä Cumulus Resort -lomakohteesta ympäri Suomen. Hotelliketju tarjoaa valikoiman erilaisia hotelleja kaikkiin tarpeisiin kuten kaupunki- tai kylpylälomalle, rentoutumiseen, liikematkustamiseen ja tilaisuuksien järjestämiseen. 

Cumulus City & Resort -hotellit kuuluvat Restel Oy:n hotelleihin. Restelin muita hotelleja ovat kotimainen Hotelli Seurahuone Helsinki sekä kansainväliset Hotel Indigo Helsinki - Boulevard, Crowne Plaza Helsinki ja Holiday Inn -hotellit.

vastuullisuus ja ympäristö

Restelin kaikessa yritystoiminnassa toteutetaan yhteiskuntavastuullisuuden periaatteita. Toimintatapamme perustuvat omistajamme Osuuskunta Tradekan tapaan toimia ja asennoitua yhteiskuntavastuuseen. Vastuullisuus näkyy jokapäiväisessä työssämme lakien, säädösten, määräysten ja hyvän hallintotavan noudattamisena sekä vastuuna taloudesta, ihmisistä ja ympäristöstä. 

Osana Restel-konsernia myös Cumulus City & Resort -hotellit panostavat vastuulliseen toimintaan sekä ympäristöasioihin. Restel-konsernissa ympäristöä säästävä toimintatapa on ollut osa yhtiön strategiaa jo vuodesta 1995 lähtien.

Odotamme ympäristön huomioimista ja vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltamme. Alihankkijoita valitessamme selvitämme heidän vastuullisuuskäytäntöjään. Käyttämiemme raaka-aineiden turvallisuus sekä alkuperä- ja jäljitettävyystiedot ovat meille erittäin tärkeitä. Teemme jatkuvaa kehitystyötä tavarantoimittajiemme kanssa mm. uusien, pakkausmateriaaleja vähentävien pakkaus- ja toimitustapojen parissa.

Mediapankki

Cumulus City & Resort -hotellien kuvat ja logot löytyvät Restelin kuvapankista. Sieltä saat käyttöösi korkearesoluutiokuvia esimerkiksi painotuotteisiin.

Siirry mediapankkiin tästä »

Klikkaa "New User" luodaksesi tunnukset mediapankissa.