Pouta Pupu

Pouta Pupu pomppii suoraan sydämiin!

Me Cumulus City & Resort -hotelleissa haluamme, että lasten hotellikokemuksesta tulee rikas, eläväinen, huomioiva ja sellainen, että se jättää hänelle positiivisen lapsuusmuiston. Sellaisia muistoja varten loimme Pouta Pupun

Pouta Pupu on Cumulus City & Resort -hotellien oma maskotti, joka saa sadepilvienkin alla hyvälle tuulelle. Lelulaatikossa syntynyt ja hotellimaskotiksi päätynyt pehmolelu on hotelleissa kaikkia niitä varten, jotka eivät ole vielä kasvaneet aikuisiksi. Pouta Pupun kanssa seikkaillaan erilaisten aktiviteettien parissa ja nautitaan hotellilomasta pitkin korvin! Pouta Pupu näkyy Cumulus City & Resort -hotellien auloissa, ravintoloissa, leikkialueilla, käytävillä sekä Pouta Pupun puuhakirjan sivuilla!

Kuka kumma?

Pouta Pupu ei halunnut olla kuin muut pehmolelut. Hän haaveili seikkailuista lelulaatikon ulkopuolella. Eräänä päivänä Pouta Pupun haaveet toteutuivat, kun hän tipahti loman päätteeksi keskelle hotellin aulaa. Tästä alkoivat Pouta Pupun jännittävät seikkailut Cumulus City & Resort -hotelleissa.