Meidän hotelleissa

Early check-in ja late check-out

Aikainen sisäänkirjautuminen eli early check-in ja myöhäinen uloskirjautuminen eli late check-out ovat mahdollisia maksutta kaikissa Cumulus City & Resort -hotelleissa varaustilanteen niin salliessa. Aikaisin mahdollinen sisäänkirjautumisaika on klo 7 ja myöhäisin uloskirjautumisaika klo 23. Huomioithan ystävällisesti, että early check-in ja late check-out -palvelut tulee aina varata ennakkoon hotellin vastaanotosta.

Nyt ei enää tarvitse herätä aikaisin edes aamiaiselle – saat halutessasi aamiaisen mukaan vastaanotosta mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Aamiaista ympäri vuorokauden

Aloita aamusi terveellisesti ja herkullisesti Cumulus-aamiaisella. Cumulus City & Resort -hotelleissa tarjoamme aamiaista muillekin kuin aamuvirkuille. Voit nukkua pitempään, sillä aamiaista on saatavilla kellon ympäri. Aamuisin voit nauttia aamiaisbuffetin herkuista ja muina aikoina saat aamiaispussin vastaanotosta vaikka rauhallista huoneaamiaista varten. Mikäli huonehintaasi ei sisältynytkään aamiaista, voit ostaa vastaanotosta erikokoisia aamiaispusseja mukaan tai paikan päällä syötäväksi. – tai osta vaikka mukaan matkaevääksi.

Cumulus City -hotelleissa buffetaamiaisella on tarjolla monipuolinen valikoima ihania herkkuja, kuten tuoretta, paikan päällä paistettua patonkia, siemennäkkileipää, korvapuusteja ja luomupuuroa. Lisäksi tarjolla on mm. rahkaa, jota voit maustaa oman mielesi mukaan erilaisilla lisukkeilla. Nauti päivän tärkein ateria kiireettömästi päivän sanomalehden parissa. Cumulus City -hotellien aamiaisella lukemisena ovat aina Helsingin Sanomat ja paikallinen sanomalehti. Jos kiire painaa päälle, voit napata kahvin aamiaiselta myös mukaan.

Cumulus Resort -hotelleissa buffetaamiainen sisältää runsaan valikoiman ihania herkkuja, kuten herkullisia hedelmiä, kauden kasviksia, rapeaa pekonia ja ihana Fazer Alkupuuro Puurobaari, jossa voit tuunata oman puurosi juuri sinulle sopivalla tavalla. Aamiaisella tarjoiltava Alkupuuro on voittanut Vuoden Suomalainen Elintarvike -palkinnon. Cumulus Resort -hotellien raikas aamiainen saa aamut maistumaan. Ennen kaikkea se antaa energiaa ja hyvää oloa päivääsi!

Tarvittaessa saat lisätietoja aamiaisen sisällöstä ja erikoisruokavaliovaihtoehdoista suoraan henkilökunnalta. 

Nopea internet

Majoittuessasi Cumulus City & Resort -hotellissa, huonehintaan sisältyy aina nopea 1 gigan netti. Langaton yhteys on käytössäsi kaikkialla hotellissa; hotellihuoneessa, aulassa, kokoustiloissa sekä ravintolassa. Osassa hotelleistamme yhteys vaatii kirjautumistunnuksen, jonka saat kätevästi hotellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Business Corner on erinomainen vaihtoehto, jos tarvitset tulostusmahdollisuutta tai vain pikaista piipahdusta internetissä. Business Cornerin tietokoneesta löydät tekstinkäsittelyyn ja esitysten tekemiseen tarvittavat ohjelmat.

Lasten kanssa hotellissa

Cumulus City & Resort -hotelleissa vekkuli maskottimme Pouta Pupu toivottaa koko perheen lämpimästi tervetulleeksi hauskalle hotellilomalle! Meillä lapset huomioidaan pienin yllätyksin ja leikkipaikoin sekä veloituksettomalla lastenkanavalla huoneessa.

Pouta Pupu

Pouta Pupu on lasten ikioma hahmo, joka viihdyttää asiakkaita ja tekee pienten hotellikokemuksesta ikimuistoisen. Pouta Pupu helpottaa myös vanhempien lomaa tarjoamalla lapsille tekemistä. Pouta Pupu näkyy hotellien auloissa, ravintoloissa, leikkialueilla, käytävillä sekä puuhakirjan sivuilla. Lue lisää Pouta Pupusta »

Herkullista aamiaista koko perheelle

Monipuolisesta aamiaisbuffetista löytyy taatusti kaikille lapsivieraille mieluista ja terveellistäkin syötävää, esimerkiksi Cumulus City -hotelleissa on tarjolla korvapuusteja ja luomupuuroa. Hotelleissamme on myös mikroaaltouuni vauvanruokien lämmittämistä varten.

Lasten ruokalista 

Tutiseva töpöhäntä sentään! Pouta Pupu ei osannut päättää, mikä olisi sen ehdoton suosikkiruoka, joten se valitsi lasten ruokalistalle neljä herkkuannosta, joista voit valita oman suosikkisi! Pouta Pupun Lempiruokalista on käytössä Cumulus City & Resort -hotellien ravintoloissa (ei kuitenkaan Grillsson-ravintoloissa). Minkä annoksen sinä tilaisit?

Tutki Lempiruokalistaa etukäteen (PDF) »

Lastensängyt

Lähes kaikkiin huoneisiimme on mahdollista saada lisävuoteita lapsille, ja vauvavieraille voidaan varata oma lastensänky. Vauvansänky sisältyy hotellien huonehintaan ja kylpylähotelleissa veloitus on 7 €/vuorokausi. Hintaan sisältyvät sekä vuodevaatteet että oma pyyhe. Tiedustele vauvansänkyä jo varausvaiheessa, sillä niitä on saatavilla rajoitettu määrä per hotelli. Pyynnöstä huoneeseen voidaan tuoda myös potta.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka saat varattua myös netissä. Kysy suurperheiden majoitusmahdollisuuksia suoraan Restel Varauskeskuksesta numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Lemmikit hotellissa

Tervetuloa lomalle karvakuonot ja muut lemmikit! Lemmikkieläimet ovat erittäin tervetulleita kaikkiin Cumulus City & Resort -hotelleihin. Huonekohtainen lemmikkieläinten lisämaksu on 10 €/yö. Samalla maksulla huoneessa voi majoittua useampi kuin yksi lemmikki. Huomioithan että lemmikkihuoneita on rajoitetusti. Tarkistathan lemmikkihuoneiden saatavuuden huonetta varatessasi. Opas-, avustaja- ja virkakoirat majoittuvat maksutta.

Koirapaketti

Cumulus City & Resort -hotelleissa koiravieraita odottaa tuotepaketti, joka on toteutettu yhteistyössä Musti ja Mirri -ketjun kanssa. Koirapaketteja jaetaan saatavuuden mukaan. Koirapakettiin sisältyy:

  • Trick&Treat -koulutusnamit 140 g
  • Dental-purutikku M 7 kpl
  • Little&Bigger -kakkapussit 50 kpl
  • Musti ja Mirri -alennuskuponki –20 %
  • Trimmis-alennuskuponki –15 %
  • Musti ja Mirri -ketjun tervehdys