Huonevaraukset ja hinnat

Varaukset

Huoneen Cumulus City & Resort -hotelleihin voit varata milloin tahansa helposti ja turvallisesti omalta varaussivustoltamme.

Huonevarauksissa voit hyödyntää myös chat-palveluamme. Voit tehdä varauksen mihin tahansa hotelleistamme puhelimitse Restel Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Varauskeskus palvelee ympäri vuorokauden.

Siirry varaamaan tästä 

HALLINNOI VARAUKSIASI

Varaussivustomme kautta tehtyä huonevarausta voit hallinnoida varausnumerollasi tästä »

Hinnat

Hotelliemme huonehinnat vaihtelevat hotellin, huonetyypin ja ajankohdan mukaan. Plussa- ja PINS -kanta-asiakkaana saat 10 % alennuksen päivän normaaleista huonehinnoista. Hotellin majoitus- ja ravintolapalveluista kerrytät lisäksi Plussa-pisteitä ja pinssejä. Hotel Bonus Club -kanta-asiakasedut sisältyvät päivän normaaleihin huonehintoihin. Kanta-asiakashinnat ovat varattavissa ainoastaan Restelin omien varauskanavien kautta (varaussivusto, Restel Varauskeskus ja hotellit). Osa majoitustarjouksistamme on voimassa vain tarjouskohtaista tuotetunnusta käyttämällä.

Huonehintamme sisältävät pääsääntöisesti yöpymisen, buffetaamiaisen ja saunan, mahdollisen uima-altaan ja kuntosalin käytön, kylpylähotelleissa allasosaston vapaan käytön sekä maksuttoman 1 gigan netin käytön vierailusi aikana. Osaan hotelleistamme voit varata huoneen myös ilman aamiaista.

Hintatakuu

Voimme taata sinulle parhaan mahdollisen hinnan, kun varaat hotellihuoneen suoraan Restelin omalta varaussivustolta.

Tutustu tarkemmin Hintatakuuseemme tästä »

Yleiset varausehdot

Tutustu Cumulus City & Resort -hotellien yleisiin varausehtoihin tästä »

Edut ja kortit

Cumulus City & Resort -hotelleissa ja niiden ravintoloissa on käytössä useita eri kanta-asiakasohjelmia, kuten PINS, K-Plussa, Finnair Plus, työmatkustajille suunnattu Hotel Bonus Club sekä urheiluseurojen ja niiden kannatusjoukkojen HotSport-etuohjelma. Keskittämällä ostosi voit säästää reilusti!

Edenredin virikesetelit ja Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuvälineinä hotelleissamme. Myönnämme lisäksi etuja eläkeläiskortilla.

Tutustu tarkemmin etuihin ja kortteihin tästä »