Tee töitä pää pilvissä!

Cumulus City & Resort -hotelliemme henkilökunta apulaisesta esimieheen tekee töitä pää pilvissä ja jalat maassa. Oletko sinä seuraava kumpupilvi työelämän troposfäärissämme?

Katso avoimet työpaikat

Henkilökunnassamme on ihmisiä erilaisilla työhistorioilla noviiseista tervaskantoihin. Yhdistävä tekijä kaikilla työntekijöillämme on tinkimätön halu palvella asiakasta mieleen jäävästi, henkilökohtaisella otteella. Henkilökuntaa tarvitaan niin ravintoloissa, hotelleissa kuin kokouspalvelujen parissa. Ravintoloissamme tarvitaan tarjoilijoita sekä baariin että salin puolelle, hotelleissamme virkailijoita vastaanottoon ja siistijöitä kerrossiivoukseen sekä asiakaspalvelijoita kokouspalveluun.

Teitä kaikkia tarvitaan: kokit, aamiaisenhoitajat, apulaiset, kokousemännät ja -isännät, vuoropäälliköt, ravintola- ja keittiöpäälliköt, vastaanottopäälliköt, hotellipäälliköt, hotellinjohtajat ja aluepäälliköt.

Työsuhteita on tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin osa-aikaisesta kokoaikaiseen ja sesonkityöstä vakituiseen


Cumulus City & Resort -ketjussa on 36 hotellia, jotka jakautuvat 11 Cumulus Resort -hotelliin sekä 25 Cumulus City -hotelliin. Pisimmät perinteet ovat Cumulus Resort Imatran Valtionhotellilla. Kaikki hotellimme ovat kuin pieniä kaupunkeja ravintoloineen, oheispalveluineen ja kansainvälisine vieraineen.